Dr. Osman Coşkun, yayınladığı yazılı bir mesajla tüm Yozgatlıların ve Türk-İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Coşkun, vatanı için mücadele ederken canlarını feda eden kahraman şehitlere rahmet, gazilere de şifa diledi. 
15 Temmuz'un karanlık gecesinden aydınlığa canları pahasına ulaşan bir milletin ferdi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Coşkun; "Şehitlerimiz ve gazilerimizin ortaya koyduğu bu mübarek mücadele Yüce Allah katında da karşılıksız kalmadı. İnanıyorum ki bu birliktelik, sarsılmaz vatan aşkı ve inancımız olduğu müddetçe Türkiye üzerinde planları olanların, oyun içerisinde oyun kuranların oyunları bozulacak, sonuçsuz kalacaktır" dedi. 
Coşkun, Kurban Bayramı'nın yaraların sarıldığı, birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye ulaştığı bir manevi atmosferde kutlanması temennisinde bulunarak; "Yüce Rabbim, kesilen kurbanların, yapılan ibadetlerin, edilen duaların hürmetine zalimlere fırsat vermesin. Mazlumlara ise güç ve kuvvet versin. Bu vesileyle bütün hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, mübarek bayramın başta Yozgat'ımız, ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Editör: TE Bilişim