MHP Meclis Üyeleri adına konuşan Dr. Saim Günışık, ‘Yozgat menfaatine yapılan tüm projelerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bugün burada grup olarak yapılan projeler hakkında bilgiler aldık.

Bizlerde projelerle ilgili görüşlerimizi aktardık. Yozgat adına verimli bir toplantı olduğu düşüncesindeyim’ dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, MHP Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. 

YOZGAT’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Yapılan projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Arslan, ‘Yozgat Belediyesi olarak Yozgat’ı yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalışmalara devam ediyoruz. Şuan sosyal, kültürel alanda önemli projelerin başlangıcını yaptık. Diğer yandan kaldırımlar, yollar, ışıklandırma ve altyapı konusunda da önemli çalışmalarımız var. Sizlerinde katkı ve destekleriyle güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

MHP GRUBU OLARAK KATKI SUNUYORUZ

MHP Meclis üyeleri adına konuşan Dr. Saim Günışık, ‘MHP Meclis Üyeleri olarak bizlerinde vatandaşlar sorumluluğu olduğu düşüncesindeyiz. Bugün burada Belediye Başkanımızdan projeler hakkında bilgiler almak istedik. Kendisi bizi ağırladı, projelerini anlattı. Bizlerde vatandaşın bizlerden bekledikleri ve projeler konusundaki düşüncelerimizi paylaştık. MHP olarak Yozgat faydasına ne varsa bizler yer alacağız. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz’ dedi. 

Editör: TE Bilişim