Yozgat'ta Kent Konseyi tarafından kentin en kalabalık üç ayrı bölgesine 'Kent Konseyi Dilek ve Temenni' kutuları bırakıldı. Bu kutulara atılacak her dilek ve temenni, Yozgat’ın gelişimi adına yol gösterici olacak.
    Cumhuriyet Alanındaki otobüs durağına bırakılan dilek ve temenni kutusuna ilk yazılı şikayet veya temenniyi Kent Konseyi Başkanı Ali Fuat Fidan yaptı. Fidan, burada yaptığı açıklamada, Yozgat Kent Konseyi yönetim kurulu olarak her ay toplandıklarını, bu toplantıların birinde de şehrin belirli noktalarına Kent Konseyi Dilek ve Temenni kutuları konmasını uygun gördüklerini söyledi.
    Dilek ve temenni kutularını kent meydanına, terminal içerisine ve Bozok Üniversitesi Kampüs alanındaki merkezi yemekhaneye olmak üzere üç noktaya koyduklarını belirten Fidan, 'Bunu koymaktaki amacımız Yozgatlı hemşehrilerimizin Yozgat ile ilgili görmüş oldukları eksiklikleri ve kentimize katmak istediklerini dile getirmelerini sağlamak, ayrıca üniversite öğrencilerimiz, polis okulu öğrencilerimiz gördükleri eksiklikleri veya Yozgat'ın gelişmesine ne gibi katkılar sunacaklar görmek istedik' dedi.
    Fidan, kutuların her ay açılarak yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim