Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, oluşturdukları kütüphanelerine kitap toplamak için kampanya başlattı. Öğrenciler, kütüphanelerine gelecek kitap desteklerini bekliyor.

                Geçtiğimiz öğretim yılında eğitime başlayan Zübeyde Hanım KTML bünyesinde oluşturulan kütüphane için kitap bağışı kampanyası başlatıldı. ‘Bir kere değil, bin kere okunsun’ sloganı ile yola çıkan öğrenciler kütüphanelerine kitapseverlerin desteğini bekliyorlar.

                Önceki gün gazetemizi de ziyaret eden öğrenciler, kitap bağışı kampanyasının tüm Yozgat’a duyulmasını ve kütüphanelerinin kitapla dolmasını istiyorlar. Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’la görüşen öğrenciler, kampanyalarına destek istediler. Yazıişleri Müdürümüz Erkılıç da, okuma alışkanlığının kazandırılması adına bu güne kadar verdiği destekleri, Zübeyde Hanım’da oluşturulan kütüphane için de vereceğini belirterek, öğrencileri duyarlı davranışlarından ötürü tebrik etti.

                Bahçeşiher Mahallesi Selimiye 8. Sokak Yozgat Merkez adresinde eğitim veren Zübeyde Hanım KTML, kampanyayı geniş kitlelere duyurmak için broşürler hazırlattı.

                Bu anlamlı kampanyanın çağrı niteliği taşıyan broşürlerde yer alan şu ifadeler dikkat çekti: “Öğretmenler, veliler, öğrenciler ve tüm kitap dostu halkımız; severek beğenerek, isteyerek, büyük bir heyecanla okuduğunuz ve şimdi kitaplığınızda veya evinizin bir köşesinde sessiz sedasız yeni okuyucularını bekleyen kitaplarınızı okul kütüphanemizde yeni okuyucularla buluşturmak istemez misiniz?”

Editör: TE Bilişim