HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Berkay Alpsalmış, Pazar günü Yozgat’a gelerek parti mensuplarıyla buluştu.

Yozgat’ta teşkilatlanma çalışmalarının hız kazandığını dile getiren Alpsalmış, HEPAR’ın artık bir gençlik yapılanmasına dönüştüğünü ve gönüllü gençlerle büyük bir mücadeleye start verdiklerini vurguladı.
AK Parti, CHP ve MHP’ye sert eleştirilerle yüklenen  HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Alpsalmış, “Bu siyasi partilerle yapılan 1Kasım seçimlerinde de sonuç değişmeyecektir. Türkiye 1 Kasım sonrası da yeni bir seçime gebedir. İşte bu noktada bizler Türkiye genelinde büyük bir yeniden yapılanma sürecine girdik ve bundan sonraki süreçte ülkenin yönetimine talip olacağız” dedi. 
1 Kasım’dan sonra seçim yapılacağı öngörüsüyle hareket ettiklerini dile getiren Alpsalmış, “2 yıl sonraki seçimlere sağlam hazırlanıyoruz. 1 Kasım seçimleri için parti tabanımızı oy verme konusunda serbest bıraktık. Ancak birçoğu sandığa gitmeyeceğini ifade ediyor. Çünkü mevcutların hiçbirisi bu milleti terör illetinden kurtarabilecek çapta siyasi partiler değil” diye konuştu. 
Yozgat’ta önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarını sonlandıracaklarını ve il teşkilatını açacaklarını belirten Alpsalmış,

“Bende bir Yozgatlıyım, Yozgatlı olarak kendi memleketime ayrı bir önem veriyorum. Bu noktada Asım Savacı adlı abimiz, partilimiz burada teşkilatımızı kuracak ve yapılanmamız tamamlanacak” şeklinde konuştu.
 
HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Alpsalmış toplantının ardından partililere rozet taktı. 

Editör: TE Bilişim