Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Türk Eğitim-Sen üyesi Mehmet Bolat'ın eşi Melek Bolat’a Türk Eğitim-Sen Yozgat Şubesi ve Yerköy Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği tarafından ferdi kaza sigorta çeki takdim edildi.
    Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Seyfi Bayrak ve Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Ferhat Yılmaz, 24 Temmuz 2011 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, Türk Eğitim-Sen üyesi Mehmet Bolat’ın ailesini ziyaret ederek sendika tarafından sağlanan 10 bin TL’nin hesaplarına yattığı ve hemen bankadan çekebileceklerini söylediler. Türk Eğitim-Sen Yerköy ilçe temsilcisi Ferhat Yılmaz, her üyenin sendikaya üye olduğu andan itibaren 10 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ile sigortalandırıldığını hatırlattı.
    Yılmaz, “Değerli üyemiz ve kardeşimiz Mehmet Bolat’ı  24 Temmuz 2011 tarihinde, geçirdiği kaza sonucu kaybettik. Olay, eğitim çalışanları arasında büyük üzüntüye yol açmıştır. Biz, Türk Eğitim-Sen ailesi olarak büyük bir aileyiz. Bir ailede olması gereken yardımlaşma ve dayanışma içindeyiz. Dolayısıyla Türk Eğitim-Sen üyelerimizin, sevinçlerini de üzüntülerini de, acılarını da birlikte paylaşıyoruz.
    Türk Eğitim-Sen’e üye olanlar doğrudan Ferdi Kaza Sigortasına kaydolmaktadırlar. Sigortanın primleri Türk Eğitim-Sen tarafından ödemektedir.
    Türk Eğitim-Sen üyeleri her hangi bir ödeme yapmamaktadır. Türk Eğitim-Sen üyelerimizin yaptığı kaza sonucu kalıcı rahatsızlık veya sakatlık halinde, ölüm halinde Ferdi Kaza Sigortasından belli bir miktar ödeme yapılmaktadır.
    Merhum arkadaşımız Mehmet Bolat’ın geride bıraktığı ailesine bir nebze de olsa yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle merhum Mehmet Bolat’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim