Görev değişimi dolayısıyla Başhekim Doç. Dr. Mustafa Kara’yı makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Uçar yaptığı açıklamada; “Bugün burada Araştırma ve Uygulama Hastanemizin Başhekimlik görev değişimi münasebetiyle bulunmaktayız. Hizmette süreklilik esastır prensibiyle Hastanemiz sürekli bir gelişim içindedir. Hem Üniversite Hastanesi olması hem de öğretim elemanı kadrosunun kalitesi ile Hastanemiz Yozgat ve çevre illerin gözde hastanesi haline gelmiştir. Yozgat’ta sağlık hizmetlerinde üst düzey bir standart yakalamak için elimizden geleni yapmakla birlikte daha iyisine talibiz. İnşaatına başlanan yeni hastane ve morfoloji binamızın tamamlanıp hizmete girmesiyle sağlık sektöründe daha iyi bir noktaya ulaşacağız.  Hastanemizin Başhekimlik görevini 2 yıl boyunca layıkıyla yerine getiren Prof. Dr. Mesut Gürdal’ın Dekan Vekili olarak atanması dolayısıyla bu görevi yine Hastanemizin değerli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kara yürütecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Ziyarette hazır bulunan Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mesut Gürdal, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü Başhekimlik görevi ve Dekan Vekili olarak atanması ile birlikte iş yoğunluğunun arttığını belirterek: “Görev paylaşımı ile 5 yıldır ekibimizde görev yapan ve yine doçentliğini Hastanemizde alan Doç. Dr. Mustafa Kara Başhekimlik görevini üstlendi. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum” dedi.
Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Kara ise bu göreve layık görüldüğünden dolayı Prof. Dr. Tamer Uçar’a teşekkür ederek elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim