Yozgat’ın sağlık sektörüne önemli derecede katkısı olacak yeni “Devlet Hastanesi Projesi”  hızla ilerliyor. Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, projeyle ilgili Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun’la görüşerek, projenin detayları hakkında bilgi aldı.
    Ak Parti Yozgat Milletvekili Dr. Osman Coşkun, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun’u ziyaret etti. Yozgat için olmazsa olmazlardan olan Yeni Hastane Projesi hakkında bilgi alan Coşkun, “Çalışmalar neredeyse tamamlanmış, yeni hastanemizin ihalesi haziran ayında sonuçlanmış olacak” dedi.
    Coşkun, Yozgat Halkı için büyük önem taşıyan ve göreve geldiği andan itibaren sıkı takip ettiği Hastane Projesinin sonuçlanmasının yakın olduğunu kurulacak hastanenin yaklaşık 75 dönüm arazi üzerine inşa edileceğini belirtti.
    Yeni Hastane Haziran ayında sonuçlanacak ihale sonrası 112 milyon TL civarında yatırım tutarı ve  son teknoloji donanımları ile 2014 yılında Yozgatlılara hizmete başlayacak.   Coşkun, İnşallah hastanemizin açılışını yapmak  da bize nasip olur dileklerini iletti.
    Bu arada gazetecilerin “o zaman 2011 genel seçimlerinde tekrar adaysınız”  sorusu üzerine Coşkun, hizmet için inşallah” dedi.
Editör: TE Bilişim