Londra’da Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve olimpiyat üçüncüsü olarak bronz madalyayı ülkemize getiren Masa Tenisi Paralimpik Milli Takım sporcularından Kübra Öçsoy, AK Parti Yozgat Gençlik Kollarının davetlisi olarak en son 5 yıl önce geldiği baba ocağında hasret giderdi.
Kübra Öçsoy, Antrenör Yusuf Kılınçkaya ile birlikte geldiği memleketi Yozgat'ta önce Çamlık Milli Parkına çıktı, daha sonra Çapanoğlu Kent Park’ta bulunan Bilal Şahin Külliyesini gezen Kübra, daha sonra Yozgat Belediyesi Spor Evi’ni ziyaret etti. Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Masa Tenisi kursunu da ziyaret eden milli sporcu Kübra Öçsoy, masa tenisi kursiyeri öğrencilerle de maç yaptı.
Ankara'da ikamet eden Kübra Öçsoy, amacının uluslararası müsabakalarda derece yapmak olduğunu belirterek, ''Antrenörümüz gözetiminde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küçük yaşta ayrıldığım memleketime gelerek hasret giderdim. Burada bana büyük ilgi gösterdiler. Bundan sonra daha çok çalışıp, yeni başarılara imza atacağım'' dedi.
Kübra Öçsoy daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şahin tepesine çıkıp burada kısa bir toplantı yaptılar.

Editör: TE Bilişim