İyi, kötü her günlerinde Kaymakam Yaşar Dönmez’in her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Muhtar Mesut Vatan Duru, Yaşar Dönmez’e olan sevgilerinin yüreklerine kazındığını, o nereye giderse gitsin Hasbeklilerin özleminde olacağını söyledi.
Hasbekliler Dernek Başkanı Mehmet Durna da, Kaymakam Dönmez’in tayin yeri belli olduğu halde Hasbeklilerin su sorununu çözmek için gece gündüz bizden fazla koşuşturduğunu yakından bildiğini belirterek, bu vefaya aynı şekilde karşılık verebilmek için hiçbir zaman irtibatı kesmeyeceklerinin altını çizdi.

Yozgat’ın dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen ve sevilen simalarından Orhan Güneri, Yaşar Dönmez’e Hasbeklilere ve Sarıkayalılara verdiği hizmetler için teşekkür ederken, Ankara’dan uğurlamak için gelen Yusuf Bedo, Yusuf Kenan Karaaslan ve Erdal Güneri, Yaşar Dönmez’e plaket takdim ettiler.
Kaymakam    Yaşar Dönmez duygu seline kapılarak yaptığı veda konuşmasında, Sarıkaya’ya hizmet etmekten çok onur duyduğunu ve bu güzel insanları asla unutmayacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim