Has Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Denetçi Cafer Güneş, Tüm Sağlıksen Yozgat Şube'sini ziyaret etti. Güneş, hafta sonu ülke genelinde 37 ilde ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, Yozgat ziyaretinde ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
    Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş'i Tüm Sağlık Sen Başkanı Sait Özel misafir etti. Ziyarete Has Parti İl Başkanı Şahin Kılıçaslan ve Feramuz Gencer katıldı.
    Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş  Has Parti olarak hafta sonu içerisinde 37 vilayeti ziyaret edeceklerini söyledi. “Genel başkanımıza 30 il proğamı yapıldı 30 il'de il binalarımız miting havasında açılacak bir hafta sonunda 2 il birden çıkartılacak” diyen Güneş;
    “Öğrenci olayları oluyor , okulda konuşmaya gelen devlet yetkililerine yumurtalı protestoya dönüşüyor.
    Bunun sebebi mecliste iktidar partisi ve muhalefet partililerinin bir birlerine söylenmeyecek sözleri veyapılmayacak hareketleri yapmasıdır. Büyüklerinden ne görüyorsa gençler onları yapıyor.  Mecliste grubu olan 4 tane parti var bir birlerine ağır hakaretlerde bulunuyorlar.
    Kürt projesi dedikleri, demokratik proje doğu projesi için iktidarla muhalefet bir araya gelemiyorlar 50 bin kişi öldü. Hiç bir konuyu görüşemezler iktidar geleceğim diyor muhalefet benim kapım kapalı gelemezsin diyor. Sayın Başkanımız Numan Kurtulmuş şu 3 ünü yapmamız gerekiyor diyor. Siyasi partiler bir birlerinin düşmanı değildir, birbirlerinin siyasi rakipleridir.
    Siyasi partilerin sıkılmış yumruklarını açık toka yapacak bir ortama ihtiyaç var bu ortamı hazırladıktan sonra  bir muhalefet veya iktidar kalkıp birbirlerini tenkit edebilir. Tenkite karşılık teklifini sunar. İyi yapıyorsa çıkarsınız güzelce teşekkür edersiniz diyor” dedi.
    Güneş şöyle konuştu: “Doğu projesi için diğer partililer randevu vermedi biz verdik. Kıbrıs  meselesi sorunu için yine biz verdik ana yasası için bi kısmı verdi bi kısmı vermedi. Bütün bu konularda dosyalarımız hazır tekliflerimiz hazır eksiklerini karışılıklı dosthane bir şekilde sorunları çözeceğiz. Ak partiler  Anayasayı siz 8 yıldır değiştirmemekle bu ülkeye en büyük yanlışı yaptınız.
    Sayın Başbakan Baraj konusunda barajı düşürürsek Diğer partililer meclise girer diyor biz bu sözlerin aynısı Kenan Evrenden duymuştuk. Hem Anayasasını beğenmiyorum diyor hemde onun gibi düşünüyor.Anayasayı değiştirecek gücü olmasına rağmen değiştirmedi muhalefet tenkit etmesi gerekiyordu etmedi.”
Editör: TE Bilişim