Şefaatli İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Kurban Bayramı’nda örnek bir devlet adamı profili sergiledi. 
Bayram namazının ardından sokakta halkın içinde olan Aydın, bürokratlardan önce halkla bayramlaştı. Şefaatlilerin sıcak ilgisi ile karşılanan Aydın, daha sonra ilçe yöneticilerinin bayramını kutladı. 

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
Çağlayan Aydın’ın bayram programında ne özel görüntüler şehit aileleri ziyaretinde oldu. 
Aydın, beraberinde asker ve polis teşkilatının yöneticileri ile terörle mücadelenin kahraman şehitlerinden Osman Belkaya’nın ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.
Şehitlerin ruhuna duaların hediye edildiği ziyarette Kaymakam Çağlayan Aydın, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. 
KAYMAKAM AYDIN’IN  MESAJI

Kaymakam Çağlayan Aydın’ın Kurban Bayramı mesajı şu ifadelerden oluştu: 
“Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Kurban Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin kıvancını yaşıyoruz. Bayramlar birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran müstesna günlerdir. Bu kutlu günlerde ailemiz, akrabalarımız başta olmak üzere sevgi ve ülfet halkımızın içine yoksulları, hastaları, garipleri ve ülkemizde misafir olan kardeşlerimizi de eklemek bayramın şanına yaraşır güzel hasletlerimizdir.
Yıllardır terör fitnesine karşı dimdik duruşuyla milletimiz, tarihe silinmeyecek kahramanlık notları düşmektedir. Darbe girişiminde de mensubu olmakla kıvanç duyduğumuz milletimiz, dirliğimize ve huzurumuza kastetmiş şer ittifaklarına karşı tank paletlerinin yürekler karşında nasıl perişan olduğunu göstermiştir. İdrak ettiğimiz bayramımız bu itibarla daha bir anlamlıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şefaatli hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın ve aile efradının Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, selam ve saygılar sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim