AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Erbek, 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla il merkezinde görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. 
Gazeteciler Günü’nün kutlandığı buluşmada belediye hizmetleri de değerlendirildi. 
YÜZDE 74’Ü ‘KAZIM ARSLAN’ DİYOR
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, halkın belediye hizmetlerinden memnun olduğunu belirterek; “Yozgatlılara soruyoruz tekrar seçim olsa AK Parti’de Kazım Arslan aday olsa oy verir misiniz diyoruz, insanımızın yüzde 74’ü evet diyor. Yüzde 56’den yüzde 74’e yükselen bir memnuniyet. Güzel işler yapıldığının tescilidir, teyididir” dedi. 
50 YILI DÜŞÜNÜYORUZ

Lekesiz, belediye hizmetlerinin planlanırken şehrin yarını değil, 50 yılının düşünülerek hareket edildiğini ifade etti. 
“Çünkü belediyeyi, şehri yönetiyorsanız günlük, aylık, dönemlik, beş yıllık da düşünemezsiniz” diyen Lekesiz, şöyle konuştu: 
“Sizin o şehrin 10,20,30,50 yıl sonrasını düşünmeniz lazım. Çünkü sizin oraya koyacağınız taşın milletin ayağına dolaşmaması lazım. Yarının planlamasını yaparak hayata geçireceksiniz. Ve bu gün elhamdülillah, Kazım Bey’in başkanlığında Yozgat Belediyesi şehre bir vizyon da vererek, ufuk da çizerek o istikamet çerçevesinde her geçen yıl şehri ileriye taşıdı. Genel olarak şehri Yozgat’ın merkezindeki yoğunluğu da hafifletecek manada genele yaymaya çalışıyoruz. Şehrin kenarlarında, mahallelerde insanımızın sosyal, kültürel ihtiyacını karşılayacak yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Kent Park, Eski Pazar, İŞGEM Bölgesi, Şehir Hastanesi etrafında oluşturuyoruz.  Fatih Mahallesi’nde Çamlığın hemen altında oturan bir kardeşimiz, TOKİ’de olan vatandaş merkeze gelmeden ihtiyacını karşılayabilsin. Dolayısıyla şehrin merkezindeki yoğunluğu azaltmamız lazım. Yozgat’ın meydanını da zenginleştiriyor güzelleştiriyoruz. Beyaz Meydan, Tol Çarşı ve Sarraflar Çarşısı gibi alanları zenginleştiriyoruz. Buraları insanımızın vakit geçireceği, zaman geçireceği alanlar oluşturuyoruz.”
YÜZDE 56 İLE OY ALDI

Lekesiz, AK Parti adayı olarak 30 Mart’ta Kazım Arslan’ın yüzde 56 oy oranı ile seçimi kazandığını anımsattı.
Lekesiz şunları kaydetti: “Bir 20 yıl sonrasını düşünerek ortaya konulabilecek bir yaklaşımla hizmetler devam ediyor. Elhamdülillah bu durum kamuoyunda da memnuniyet olarak yansıdı. Belediye Başkanımıza teşkilatlarımız adına teşekkür ediyoruz. Biz yüzde 56 ile 30 Mart’ta seçimi almıştık, Yozgatlılara soruyoruz tekrar seçim olsa AK Parti’de Kazım Arslan aday olsa oy verir misiniz diyoruz, insanımızın yüzde 74’ü evet diyor. Yüzde 56’den yüzde 74’e yükselen bir memnuniyet. Güzel işler yapıldığının tescilidir, teyididir.”
İSTİŞARE İLE HİZMET ÜRETİYORUZ

Belediye Başkanı Kazım Arslan da her hizmeti öncesinde istişare edip, Yozgat gerçekleri üzerinden hayata geçirdiklerini söyledi. 
Arslan; “Tüm hizmetlerimizi istişare ederek yapıyoruz. Bir karar verildiğinde geri adım atmıyoruz. Orada artık geri adım olmaz, o vakit yapamazsın. Kişiye göre karar değiştirmiyor, genel üzerinden değerlendiriyoruz. Yozgatlı’nın bu değişime ihtiyacı var bunu bizim yapmamız lazım” dedi. 

Editör: TE Bilişim