Yozgat-Alaca yolunun 0-18. kilometreleri arasındaki Koçhisar Barajı'ndaki su seviyesinin yükselmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldığı için ulaşım, Yozgat-Boğazkale-Sungurlu-Çorum yolu üzerinden sağlanıyor.

            TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Batı Kavşağı kesiminde viyadük inşaatında yapılan kiriş montajı çalışmaları nedeniyle bu gece saat 24.00'ten sabah saat 06.00'ya kadar Atatürk Havalimanı'na giden kavşak kolları tamamen trafiğe kapatılarak ulaşım, her iki yönden gelen araçlar için İkitelli Osb girişindeki hemzemin kavşaktan dönülerek Atatürk Havalimanı yönüne sevk edilecek.

            Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

            İyidere-Ardeşen yolunun Çayeli şehir geçişinde yapılacak olan yaya üstgeçidi çalışmaları nedeniyle yarına kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak, İnönü-Kütahya yolunun 1. kilometresinde, Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-30 Viyadüğü'nde gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle 30 Mart'a kadar sağ ve sol taşıma yolları trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-Kütahya istikametinde servis yolundan sağlanıyor.

Editör: TE Bilişim