9-10 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanacak etkinlikler kapsamında Ulu Önder Atatürk ve Şehitler için mevlit okutulup, ayrıca emniyet müdürlüğünde kutlamalar kabul edilecek.
Boğazlıyan Emniyet Müdürü Erdal Tepe, kutlama programı esnasında kamu kurum ve kuruluşlarının ziyaret edileceğini söyledi.
Polisin en büyük gücünü halktan aldığını vurgulayan Tepe, ‘’Halktan aldığımız destek güven ve moral ile biz polisliği halkla birlikte yapmanın, başarı için bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz’’ dedi.
Türk Polis Teşkilatı’nın halkın güvenliği sağlama adına büyük görev yaptığını söyleyen Tepe,  değişen ve gelişen dünya standartlarına uygun olarak Türk Emniyet Teşkilatı’nın da değiştiğini ve bu ölçüde görev yapan polis memurlarının da büyük özveri ile görevlerini yerine getirdiğinin altını çizdi.
Polisle vatandaşın iç içe birbirlerine güven duygusu içerisinde yaşamalarını arzuladıklarını ve vatandaşın  polise sonuna kadar güvenmesini istediklerini dile getiren Tepe, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yılı etkinlikleri kapsamında tüm halkı yanlarında görmek istediklerini belirterek, kutlamalara davet etti.
İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, 9 Nisan 2012 pazartesi günü öğle namazı öncesi merkez çarşı camiinde Ulu Önder Atatürk ve Aziz  Şehitler için Mevlid-i Şerif okutulacağını, Polis Haftası kutlama etkinliklerinin resmi tören bölümünün ise 10 Nisan 2012 salı günü saat 10:00’da İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis memurlarının katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk konularak, Saygı Duruşu’nu takiben İstiklal Marşı okunacağını ve daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kutlamaların devam edeceğini söyledi.
KUTLAMA ZİYARETİ
Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, etkinlik kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Tepe, beraberinde Başkomiser Osman Çoban, Başkomiser Bayram Bilen ve Polis memurları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette 10 Nisan 1845 yılından bu yana Türk Milleti’nin hizmetinde olan Türk Polis Teşkilatı’nın 167 yıldır Türk Milleti’ne hizmet etmenin gururunu yaşadığını söyledi.
Emniyet Müdürü Tepe, Polis Haftası sebebi ile çiçek takdim ederken, Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü çalışmaları ve kutlamalar hakkında da bilgi verdi. 
Tüm teşkilatın polis bayramını kutlayan Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Özcan ise, Polis Teşkilatı’nın Türkiye’nin en eski ve en köklü teşkilatlarından biri olduğunu evlerimizde huzur içerisinde oturuyor isek bunun sebebi Türk Polisi olduğunu kaydetti. 
Editör: TE Bilişim