Lig’de kötü bir dönem yaşayan ve kurtuluş yolu arayan Yimpaş Yozgatspor’da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ’ın ardından görev alan Polat Öskan takımın hak ettiği yerde olmadığını, bunu ilerleyen zamanda herkesin göreceğini ifade etti.

   Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta mücadele veren ve son haftalarda Yönetim ve teknik ekip değişimiyle de çıkış yolu arayan Yimpaş Yozgatspor, dün Bozok Şehir Stadyumunda yapılan çift kale antrenman maçında neler yapılabileceğinin sinyalini verdi. Antrenmanda hırslı oldukları gözlenen futbolcular inançlarını ve kendilerine güvenlerini yeniden kazanmaya çalışıyorlar.

    Hafif yağmur yağışı altında yapılan idmanda konuşan Teknik adam Polat Öskan,” Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Futbolcularımıza tek kazandırmak istediğimiz şey moral. İnanıyorum ki morali bulduktan sonra galibiyet bulmak bizim için çok zor olmayacak. Tabi ki onlar iççinde zor bir durum mağlup olmak. Özellikle kendi evimizde mağlup olmamız hepimizi çok üzdü.

    Şimdi yapmamız gereken oturup yas tutmak değil ayağa kalkıp mücadele etmektir. Bunu da takımımdan umuyorum. Kim ne yapması gerektiğini biliyor. Artık herkesin bunu tekrar hatırlaması gerekiyor. Yozgatspor bir şehir takımıdır ve basit ilçe, mahalle takımlarına yenilmesi de hazmedilemez.

   Yozgatspor’u düştüğü bu durumdan ayağa biz kaldırıp diriltmeyi istiyoruz ve başaracağız. Bu sebepten Pazar günü oynayacağımız Gümüşhane maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için önemli bir karşılaşma, güçlü bir rakibimiz ile oynayacağız ve umuyorum ki maç sonunda gülen taraf biz olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim