Yozgat Emniyeti'nin başarılı polislerinden Başkomser Hasan Karababa, mesai arkadaşlarına veda etti. Bir süre önce tayini Ankara'ya çıkan Karababa bu gün yola çıkacak.
Yaklaşık 4 yıldır İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarılı bir şekilde görevini yürütürken son atamalarla birlikte Ankara'ya tayin olan Başkomser Hasan Karababa'ya yolculuk öncesi mesai arkadaşları jest yaptı. Karababa adına yaptırılan plaketin verildiği mini törende, duygulu anlar yaşandı.
    Emniyet Amiri Volkan Kaplan, mesai arkadaşları adına Hasan Karababa'ya teşekkür plaketi verdi. Karababa'nın emniyet teşkilatının başarılı bir mensubu olduğunu söyleyen Kaplan, Ankara'daki görev süresinde ve özel hayatında başarılar diledi.
    Arkadaşlarının bu sürprizi karşısında duygulanan Başkomser Hasan Karababa, teşekkür etti, helallik istedi.
    Yozgat'ı ve Yozgatlıları hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen Karababa; “Yozgat benim için çok değerli bir yere sahip. Gerek emniyet mensubu arkadaşlarım gerekse Yozgat halkı ile her zaman iç içe olduk, önemli çalışmalar yaptık. Bundan sonra Yozgat benim ikinci memleketim. Yozgat'tan veda etmiyorum, çünkü her zaman kalbim Yozgat'la olacak. Herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim