Ak Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer, Türkiye ve Yozgat politikalarını yoğun bir mesai ile çalışarak, görevlerinin bilinciyle icra ettiklerini söyledi. Başer, gelecek güzel günlerin müjdesini verdi.
    Ak Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve bir grup partili ile gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
    Gazetemizi Belediye Sebze ve Meyve Hali girişindeki yeni yerinde ziyaret eden Başer ve beraberindekilere Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç ev sahipliği yaptı.
    Gazetemizin yeni yerinden ötürü hayırlı olsun temennisinde bunan Milletvekili Başer, Türkiye ve Yozgat politikaları ile ilgili bilgiler verdi.
    Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını, artık kendi içinde ve bölgesinde güçlü politikalar üreten, gündem oluşturan bir ülke konumunda olduğumuzu belirten Başer, terör konusunda yürütülen Milli Birlik Projesi’nin de başarıyla yürüdüğünü söyledi.
    Başer, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin nimetlerinden Yozgat’ın da nasibini aldığını belirterek; “Yozgat’ın beklentileri, hassasiyetleri noktasında biz de Ankara’da sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Hızlı Treni ile sadece illere değil dünyaya bağlanan Yozgat’ta önümüzdeki aylar yeni projelerin hayat bulacağı bir süreci getirecek.
    İnşallah Yozgat halkının bize verdiği desteğe, güvene layık olma noktasında ortaya koyacağımız icraatlar ve hizmetlerle karşılık vereceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim