Türk Kızılayı Yozgat Şubesi, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yozgat Valisi Sayın Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret ederek 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
Türk Kızılayı Yozgat Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İlker , daha önce Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın Kızılay’a üyelik başvurusunda bulunduğunu belirterek, bu talep karşısında üyeliğin kabul edildiğini söyledi. 
İlker şu açıklamalarda bulundu: “Kendisine Türk Kızılayı’na verdiği destekler ve Şube Üyeliğiyle bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyoruz. 148 yıldır devletimizin ve milletimizin yanında olmayı şiar edinen Türk Kızılayı ülke genelindeki 700’ü aşkın şubesi ve her kademeden fedakar üyeleriyle birlikte insanlık, yardımseverlik, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik, evrensellik temel ilkeleriyle yurt genelinde ve yurt dışındaki faaliyetlerini daha yukarılara taşımaktadır. Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç Bey’e Türk Kızılayı’na vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ediyor ve Şube üyeliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim