Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2010–2011 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları (TKY) kapsamında “Eğitimde Kalite Ödülü” yarışmasında Sarıkaya Kadıgüllü Şehit Halik Aksu İlköğretim Okulu ilk üç finalistten biri oldu.

            Milli Eğitim Bakanlığı'nca her yıl düzenlenen Toplam kalite Yönetimi ödülleri kapsamında bu yıl yaklaşık 46 bin okul 3 bin 500 proje arasında ilk 20'ye giren Sarıkaya Kadıgüllü Şehit Halit Aksu İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Yönetim Değerlendirme ve Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Saraç başkanlığındaki değerlendirme komisyonunca 28 Nisan 2011 tarihinde ziyaretin sonuçları açıklandı.

            Saha ziyaretleri sürecinde gözlem, görüşme ve doküman incelemeye dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucunda finale kalan okullar arasında Kadıgüllü Şehit Halit Aksu İlköğretim Okulu da yer aldı.

            Sarıkaya İlçesi Kadıgüllü Şehit Halit Aksu İlköğretim Okulu Türkiye genelinde finale kalan ve ilk üç dereceyi paylaşan 14 okul/kurum arasında yer almayı garantiledi.

TÜRKİYE GENELİNDE İLK ÜÇE GİRDİ

            2 Haziran 2011 tarihinde Başkent Öğretmenevinde düzenlenecek “Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 7. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni”nde finale kalan okullar arasından hem okul/kurum kategorisi hem de ekip kategorisinde ilk 3’e girenler açıklanarak birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri verilecektir.

Editör: TE Bilişim