İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, kulüp üyelerinin yanı sıra farklı bölümlerden öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Aynur Çiğdem Ata tarafından verilen konferansa Genç Girişimciler Kulübü akademik danışmanı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata  katıldı.
Öğretim Görevlisi Aynur Çiğdem Ata konuşmasında liderlik, motivasyon ve girişimcilik konularını ele aldı. Katılımcıların büyük bir ilgi ve dikkatle takip ettiği konferansta, lider ve girişimcilerde olması gereken özelliklerden bahsedildi.
Özellikle gençler açısından girişimci ve lider özellikleri analiz ederek, akademik temelli tanımlamalarda bulunan Öğretim Görevlisi Aynur Çiğdem Ata, pratik uygulamalara ilişkin ip uçlarını katılımcılarla paylaştı. Başarılı girişimcilik örnekleri ile ortaya konan etkili sunumda, girişimcilik açısından istek ve sevginin önemli motivasyon unsurları olduğunu da belirgin hale getirildi. İnovasyon kavramı etrafında da değerledirmeler yapıldı ve ülkemizde girişimci potansiyelinin varlığı gözlenmekle birlikte girişimci olma isteğinin oldukça az olduğu vurgulandı.
Kulüp akademik danışmanı Prof. Dr. Mustafa Böyükata, “Genç Girişimcilere Yönelik Gelişim Konferansları Dizisi” başlatmalarından dolayı kulüp başkanı Mustafa İlhan ve başkan yardımcısı Onur Sungur ile onların şahsında bütün üye öğrencileri kutladığını ifade etti. İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılının daha verimli ve aktif geçirilmesine değinen Prof. Dr. Böyükata, “Girişimciliğin özendirilmesi ve öğrencilerin aktif rol alacakları etkinliklerle kendilerine projeksiyon tutup, sosyal ve akademik açıdan girişimcilik yönlerini geliştirmeleri sağlanabilir. Kazanacakları beceriler, öğrencileri gelecekte daha girişgen ve üretken bireyler olarak toplumda aktif hale getirebilecektir” dedi.
Genç Girişimciler Kulübü akademik danışmanı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata verdiği, "Girişimciler için Liderlik ve Motivasyon" konulu konferans sebebiyle İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Aynur Çiğdem Ata’ya teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim