Hafız-Müezzin Murat Uçar'ın 'Dünya, ahiret ve aile huzuru' isimli kitabı Türkiye Diyanet Vafkı Yayınları matbaasından çıktı. 
Gelişen teknoloji, artan dünya telaşına bağlı olarak ortaya çıkan aile ve insanlığın iç huzursuzluğuna yol gösterecek, ışık tutacak önemli bilgilerin yer aldığı kitap, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli olacak önemli bilgilerden oluşuyor. 
Murat Uçar, kitabının 4'üncü baskı ile yayınlanmaya devam ettiğini söyledi. 
"Besmele Hamd salavat ile Allah tan öyle bir bereket istiyoruz ki, bu bereket vesilesiyle kitabımız daki bilgiler tüm dünyaya yayılsın amel edilsin ve yeryüzünde huzur olsun mutluluk olsun.
Rabbim Evlerimize Huzur Ömrümüze bereket versin" diyen Uçar, kitabında ele aldığı konuların her insana faydalı olabilecek detaylardan oluştuğunu söyledi.  
Kitabın içeriğinin aile temelli olduğunu belirten Uçar, şöyle konuştu: 
 "Amaç mutlu ve huzurlu bir toplum, yuvalar yıkılmasın, çocuklar öksüz yetim kalmasın, boşanmalar, cinayetler, şiddet olmasın. Eş ve çocuklarımız Allah’ın bize emaneti. Eş ve çocuklarımız; ettiğimiz duaların karşılığıdır bizlere. Ailede herkes bir birine muhtaçtır, ailemizin kıymetini bilelim."
DÜNYA AHİRET AİLE HUZURU 
Kitabı alan, okuyan, amel eden, maddi ve manevi olarak destek veren Diyanet camiasına ve okurlarına teşekkür eden Uçar; "Bir kitap bir nesile dokunur, bir insan yetişir dünya değişir" dedi. 
YAZAR HAKKINDA  
Murat Uçar, Gümüşhane/ Kelkit doğumlu. Ankara/Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu, ( AÖF ) hafız ve müezzin.

Editör: TE Bilişim