Yozgat’tan 1991-1 tertip olarak vatani görevini yapacak olan gençlerin askerlik adresleri belli oldu. Gençler, Askerlik Şubesi önündeki asılı listeleri heyecanla incelediler.
    Şubat ve Nisan aylarında iki grup halinde silahaltına alınacak gençler, askerlik şubesinin dışına asılan listelerden askerlik görevini yapacakları kışlaların adreslerini öğrendiler.
    Askerlik Şubesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 1991-1 olarak er statüsünde askerlik yapacak yükümlülerin Şubat ve Nisan ayları 2011 tarihinde iki grup halinde silah altına alınacakları bildirildi.
    Sevk evraklarının, 11 şubat 2011 tarihinden itibaren verilmeye başlayacağı, toplu sevklerin ise 21-24 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.
   Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları istenen açıklamada, şöyle denildi:
    “Birinci grup olarak askere alınacakların sevk evraklarını en geç 24 Şubat 2011 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını alamayanlar ile aldığı halde birliklerine katılamayanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklarından, mahkemeye verilerek cezalandırılabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları gerekiyor.”

Editör: TE Bilişim