Yozgat’ın başarılı eğitimlerinden İLKSAN Yozgat İl Temsilcisi Gökhan Gençaslan, İLKSAN 7’nci dönem 3’üncü olağan temsilciler kurulunun Yozgat ve ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

ATANANLAR DEĞİL SEÇİLENLER…

Gençaslan, İLKSAN yönetim kurulunun 7 üyeden oluştuğunu, bunun 4’ünün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından direk atandığını, 3’ünün ise temsilciler kurulu tarafından seçildiğini söyledi.

Gençaslan, uygulamanın yanlışlığını ileri sürerek şunları söyledi: “Yönetim kurulunun tamamen İLKSAN’ın gerçek sahipleri olan üç yüz bine yakın bir üyenin seçtiği ve tercih ettiği temsilciler kurulu tarafından oluşması gerekmektedir. Yönetim kuruluna seçilmem halinde bu yanlışlığın düzeltilmesi için mücadele edeceğim.”

ŞEFAATLİ’DEN İLKSAN'A…

Şefaatli’nin yetiştirdiği başarılı eğitimcilerden olan Gençaslan, ilçesinde verdiği eğitim mesaisinin yanı sıra İLKSAN yönetimine talip olarak ilçede farklı bir heyecan oluşmasına vesile oldu.

Gençaslan, Şefaatli’den yetişen bir eğitimci olarak temsil noktasında kendisine inanların verdiği destekle seçimlere katılacağını belirtti.

İLKSAN’DA TÜRK EĞİTİM’SEN FARKI

1996 yılından itibaren İLKSAN’ın Türk Eğtiim-Sen’e bağlı üyeler tarafından yönetildiğini hatırlatan Gençaslan, artık ‘Verdimse ben verdim’ döneminin kapandığını, İLKSAN’ın üç günde emekli parasını ödeyen, 30 bin liraya kadar üyelerine ikraz kullandıran, evlilik yardımı, şehit yardımı gibi bir çok yardımın yapıldığını söyledi.

İLKSAN Yozgat İl Temsilcisi ve genel merkez yönetim kurulu adayı Gökhan Gençaslan, Antalya’da yapılacak genel kurul öncesi gazetemizi ziyaretinde şunları söyledi:

“Üyelerine kaplıca ve deniz imkanı sunan her yıl 10’ar günlük devreler halinde tatil imkanı tanıyan bir kuruluştur İLKSAN. Yozgatlıyı Antalya’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizlere temsil hakkı veren öncelikle ilk şehit Ruhi Kılıçkıran’dan, son şehit Fırat Çakıroğlu’na kadar beşbin şehit vermiş kutlu davanın yiğit evlatlarına ve bütün İLKSAN üyelerine teşekkür ediyorum. Selam ve dua ile.”

Editör: TE Bilişim