Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile yayınladığı mesajında, öğretmenlerin her şeyin en iyisine layık, en iyisini ve güzelini hak eden kutsal bir görevin temsilcisi insanlar olduklarını kaydetti. 
“Bizler sizin açtığınız yoldan yürüdük, çocuklarımızda bu yolda yürümeye devam edecektir” diyen Başkan Arslan, öğretmenlere şöyle seslendi: 
“Öğretmenlere bu günün yönetenleri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler sizlersiniz. Başöğretmen Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır” sözüyle de öğretmenlerimizin Türkiye’nin önemi açıkça ortaya koymaktadır.
Sizler bu ülkenin yarınlarına ışık tutan kutsal görevin temsilcileri, kalemi elinde, emeği bileğinde, sevgisi yüreğinde irfan ordumuzun değerli öğretmenleri, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anarken, sizin ve ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü içtenlikle kutluyorum.”
Editör: TE Bilişim