Sargın’ı Ankara’da ziyaret eden Gazetemiz sahibi Mükremin Kayhan hem geçmiş olsun temennisinde bulundu hem de moral kaynağı oldu.

Böbrek yetmezliği teşhisi sonucu sevk edildiği Ankara Hastanesi Nefroloji Bölümü’nde tedavisine devam edilen Ahmet Sargın’ın pankreastının düzene girdiği fakat doğuştan bir böbreğinin küçük diğer böbreğinde de yetersizlik olduğundan dolayı diyaliz ünitesine bağlı olarak tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Sargın’ı Ankara’da Gazetemiz Sahibi Mükremin Kayhan yalnız bırakmadı. Ankara Hastanesi’nde tedavisi devam eden ve olumlu sonuçlar alınan Sargın’ı ziyaret eden Kayhan, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Sargın Kayhan’a teşekkür ederek en kısa zamanda iyileşip Yozgat’a dönmek istediğini söyledi. 

Sargın hayatında ilk defa hastaneye gittiğini ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı ile karşılaştığını belirterek “ Bir böbreğim doğuştan küçük diğerinde ise yetmezlik olduğu tespit edildi. Tedavim devam ediyor inşallah en kısa sürede iyileşip sağlığıma kavuşmak istiyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Mükremin Kayhan ise Sargın’ı iyi gördüğünü ve en kısa sürede sağlığına kavuşarak yeniden İleri ailesine katılmasını arzu ettiğini söyledi. Sargın’ın tedavisinin devam ettiğini belirten Kayhan, “Ahmet hocamızı sağlığına kavuşmuş, yazıları ve yazarlığı ile aramızda görmek istiyoruz. İnşallah tedavi süreci umduğumuz şekilde sonuçlanır ve sağlığına kavuşur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim