10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle İleri Gazetesi'ni CHP ve BBP'liler ziyaret etti. Ayrıca telefon ve yazılı mesajlarla günümüzü kutlayan işadamları ve daire amirleri oldu.
    Cumhuriyet Halk Partisi İl Bakanı Onur Kaytan, CHP Milletvekili Aday adayı Ali Keven, Merkez İlçe Başkanı Bayram Aslaner ve bir partili ile Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi, Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç nezdinde tüm çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladılar.
    Parti olarak yoğun bir süreçten geçtiklerini belirten CHP'li heyet, bu yoğunlukta 10 Ocak günü gerçekleştiremedikleri ziyareti geçte olsa yerine getirmenin memnuniyetini yaşadıklarını söylediler.
    Yozgat'ta İleri Gazetesi'nin objektif ve tarafsız yayınları ile farklı bir çizgiye sahip olduğunu söyleyen CHP'li heyet, topluma kanaat önderliği eden kurumların her zaman desteklenmesi gerektiğini söyledi.
BBP UNUTMADI…
    Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi ve Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak da gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.
    Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç'a BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını anlatan 'Beyaz Veda' isimli kitabı hediye eden Çiftçi ve Çıtak, İleri Gazetesi'ne de başarılı yayınlarından ötürü ayrıca teşekkür ettiler.
CEYHAN'DAN ANLAMLI KUTLAMA
    PTT Başmüdürü Hayrettin Ceyhan da gazetemizi telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    Gazetecilik mesleğinin kutsallığından bahseden Ceyhan, İleri Gazetesi'nin bu bağlamda önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim