Yozgat'ta yayınlanan yerel gazeteleri ziyaret eden Vali Necati Şentürk, öğle saatlerinde geldiği İleri Gazetesi'nde tesisleri gezdi, bilgi aldı.
    Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç'ın misafiri olan Şentürk, tesislerimizde bulunan baskı makineleri ve gazetenin hazırlanış aşamaları hakkında bilgiler aldı.
    Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan, Vali Şentürk'e matbaa baskısı ve makinelerin işleyişi hakkında bilgiler verdi. 
ANADOLU'DA GAZETECİLİK ZOR İŞ!
    Tesisler hakkında bilgi alan Şentürk'ün ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Anadolu'da gazeteciliğin zorluklarından bahseden Vali Şentürk, yerel gazetelerin özellikle maddi sorunlarla karşı karşıya olduğunun altını çizdi.
Yozgat'ta İleri Gazetesi'nin zor şartlara rağmen önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Vali Şentürk, başarılı yayınlarından ötürü de ayrıca teşekkür etti.
Şentürk, maddi getirisi için yapılamayacak kadar şartları zor olan gazeteciliğin ancak atadan, dededen sürüp gelen bir miras olabileceğini kaydetti.
MATBAA SESİ BİZE NİNNİ GİBİ GELİYOR!
    Gazeteciliğin dededen gelen bir meslek olduğunu söyleyen Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan, devraldığı görevi Yozgat'ta layıkıyla yerine getirmenin gayretiyle çalıştığını söyledi.
    Gazetecilik mesleğiyle iç içe büyüdüğünü, matbaa sesinin dahi ninni gibi geldiğini ifade eden Kayhan; “Matbaa çalıştığı zaman bilirim ki, işçimizin alın terinin karşılığı, gazetemizin hayatta kalmasının kaynağını üretiyoruz, kazanıyoruz. Biz mesleğimizi severek yapıyoruz. Zor şartlara rağmen Yozgat için bir şeyler üretebilmek bizim için en büyük kazanç” dedi.
Editör: TE Bilişim