Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, Başkan Yardımcısı Yasin Muş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız'ı ziyaret etti.
    Ülkü  Ocakları temsilcilerini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Ülkü Ocaklarının bu kutlamalarını tüm öğretmenler adına kabul ettiğini söyledi. Gamsız, her zaman öğretmenlerin sadece bir gün değil her gün anılmasını ve saygı gösterilmesi gerektiğini söylediğini dile getirdi. Bir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, çağ açıp, çağ kapayan büyükleri, devlet büyüklerini herkesi öğretmenlerin yetiştirdiğini vurgulayan Gamsız, ''Öğretmenler sayesinde çocuklarımız geleceğe hazırlanmaktadırlar'' dedi.
    Ülkü  Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş ise genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda her zaman eğitime destek verdiklerini dile getirdi. Gülbaş, ''Bizler Ülkücü gençlik olarak eğitime her zaman destek vereceğiz'' diye konuştu.
    Gülbaş, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü de kutladı.
ÖĞRENCİLER GAMSIZ'I
ZİYARET ETTİ
    Sürmeli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tekin Koyuncu ve öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız'ı ziyaret etti. Gamsız'a çiçek veren öğrenciler bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
    İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, öğretmenlerin öğrencilerin gelecekte büyük adamlar olmasına, geleceğe hazırlanmalarına yardımcı  olan onları eğiten yegane insanlar olduğunu söyledi. Çocuklardan öğretmenlerinin sözünde çıkmamalarını ve derslerine çalışmalarını isteyen Gamsız, ''Öğretmenler her zaman çocuklarının iyiliğini düşünürler'' dedi.
MİNİK  ÖĞRENCİLER'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI
    Yozgat'ta Sakarya Anaokulu Elma Şekerleri sınıfı öğrencileri öğretmenlerine ''Öğretmenler Günü'' sürprizi yaptı.
    Sakarya Anaokulu Elma Şekerleri sınıfında eğitim gören 11 öğrenci annelerinin aldıkları hediyeyi öğretmenleri Esra Karadavut'a verdi.
    Sakarya Anaokulu'nda eğitim gören öğrenci velileri ise yaptıkları pastalarla, çocuklarının sınıflarına giderek öğretmenler günü programı düzenlediler. Öğretmenler velilerin bu tutumundan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.
Editör: TE Bilişim