Kobi Fuarcılık, Tanıtım ve Organizasyon Ltd. Şti. tarafından Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ve Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği katılımı ile düzenlenen 6’ncı Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda son hazırlıklar tamamlandı. 
Fuara katılan 182 firma stantlarında son hazırlıkları tamamladı. Merkez Kapalı Fuar Alanı’nda saat 12.00’de yapılacak açılışta çok sayıda katılımcı davet edildi. 
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, bu yıl 6’ncısı yapılan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu. 
Özışık, fuarın bölgenin tarım ve hayvancılık potansiyeli açısından oldukça önemli olduğunu belirterek; 
“182 firmanın katılımı ile geniş bir organizasyonla yapılacak olan fuarı bu yıl 100 bin vatandaşın ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar organizasyonunun Yozgat ekonomisine katkısı malum. Ekonomik yansımasının dışında ayrıca tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yeni çıkan tarım aletlerini, yeni gelişmeleri yerinde görme, satın alma imkanı da oluşuyor. 4 gün boyunca inşallah yoğun katılımlı verimli bir fuar organizasyonu gerçekleşmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 
Kobi Fuarcılık, Tanıtım ve Organizasyon Ltd. Şti. sahibi Ömer Faruk Tokat ise, bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuarın verimli bir atmosferle gerçekleşeceğine inandığını söyledi. 
Tokat, fuarın Yozgat için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Editör: TE Bilişim