Yangında, aslen Yozgatlı olduğu belirtilen Hasan Arslan ile eşi Emine Arslan ve 13 yaşındaki çocukları yaşamını yitirdi. Arslan’ın 5 yaşındaki kızı ile 8 ve 11 yaşlarındaki iki oğlu ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangından kurtulmayı başaran 3 çocuğun babaları tarafından son anda binanın çatısına çıkarıldığı belirtildi. Kurtarılan 3 çocuğun evde 3 kişinin daha bulunduğunu söylemesi sonrası itfaiye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar ise sonuçsuz kaldı. Yangının söndürülmesinin ardından Hasan Arslan, Emine Arslan ve 13 yaşındaki çocuklarının cansız bedenlerine ulaşıldı.
İlk belirlemelere göre binanın ilk katında çıkan yangının 3 katlı binanın diğer katlarına da hızla yayıldığı aktarıldı. Yangının çıkış sebebinin henüz belli olmadığı, itfaiye ve polis ekiplerinin incelemeyi sürdürdüğü belirtildi.
Olay yerine gelen Mulhouse Belediye Başkanı Jean Rottner de, yangının çok acı olduğunu vurgulayarak, aile ve çocuklara her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Yangında hayatını kaybeden Arslan ailesinin üç ferdi Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi Üçkaraağaç Köyü’nde toprağa verilecek.

Editör: TE Bilişim