Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi’nde Cumartesi günü saat 10.00’da başlayan bilgilendirme semineri Final Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Emine Eren tarafından verildi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Emine Eren, velileri çocuklarda riskli davranışlar ve çözüm yolları konusunda bilgilendirdi.
Final Dergisi Dershaneleri Müdürü Mustafa Başer, eğitim yılının ilk bir haftasını geride bırakmanın ardından velilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlemek istediklerini belirten.

Kaliteli eğitimin her şeyden önce bilinçli veliler ile gerçekleşebileceğinin altını çizen Başer, bu amaçla Final Eğitim Kurumları’nın başarılı eğitim koordinatörü Emine Eren’in konuşmacı konuk olarak katıldığı bilgilendirme semineri ile velilere önemli bilgiler aktarıldığını kaydetti.
Seminere velilerin yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Başer; “Oldukça verimli bir seminer oldu. Öğrenci velilerinin seminere gösterdiği ilgi bizi ayrıca memnun etti. Tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim