Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir etkinliğin altına imza atan Yozgat Belediyesi’nin son programında Kazım Arslan sahne alarak Yozgatlılara Türk Tasavvuf Musikisi konseri verdi.
Cumhuriyet Alanı’ndaki programa Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayı boyunca tiyatro gösterileri, konserler, hat sanatı, meddah ve karagöz oyunları, kum sanatı gösterileri gibi birçok farklı etkinlik düzenleyen Yozgat Belediyesi’nin önceki günkü kapanış programında sahneye önce Karslıoğlu Kız Kur’an Kursu öğrencileri çıktı. Minik öğrenciler ramazan ayı boyunca kursta öğrenmiş oldukları ilahilerle vatandaşlara mini bir konser verirken izleyicilerden de tam not aldılar.
Öğrencilerin ardından sahneye çıkan Kazım Arslan ise Yozgatlı müzisyenler eşliğinde vatandaşlara tasavvuf müziğinden oluşan eserler seslendirerek konser verdi. Sanata ve müziğe ilgisiyle bilinen Arslan, vatandaşlardan da tam not alarak alkışlar eşliğinde konserini noktaladı. Konser sonunda ise İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu sahneye çıkarak dua etti. Yozgat Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ramazan etkinlikleri de böylece Müftü Ahmet Poçanoğlu’nun yapmış olduğu duayla son buldu.

Editör: TE Bilişim