Coşkun, özellikle Yozgat'taki basın mensuplarının memleketleri için ortaya koydukları fedakar mücadeleyi yakinen takip ettiğini söyledi. Coşkun, yaptığı yazılı açıklama ile basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlayarak, sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

Yozgat'ın geleceği için basın mensuplarının fedakarca çalıştığını belirten Coşkun;

"Yozgat halkının doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları ve çalışanları aynı zamanda ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için yoğun bir gayret, fedakar bir çalışma azmi ortaya koymaktadırlar. Özellikle 15 Temmuz Darbe Kalkışması'nın yaşandığı ilk andan itibaren Yozgat basını ortaya koyduğu örnek yayıncılıkla bir kez daha millet nazarında takdiri hak etmiştir.
Yöneticilerin görevlerini eksiksiz yerine getirebilmeleri için basın görevini her türlü sansürden uzak, meslek etiği kuralları çerçevesinde yerine getirmesi gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, her koşulda ve sorumluluk duygusu içinde haber alma özgürlüğü adına kamuoyunu bilgilendiren tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışma yaşamlarında başarıları, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir günler dilerim" ifadelerine yer verdi.  

Editör: TE Bilişim