İçişleri Bakanlığının son kararnamesi ile Diyarbakır’ın Lice İlçesi’ne atanan Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak için Aydıncık 75’nci Yıl Öğretmen Evi’nde veda yemeği verildi. 
Yemeğe Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ile birlikte ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve oda başkanları, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri,kamu kurum ve kuruluşlarda görevli her seviyedeki amir yönetici ve birçok vatandaş katıldı.
Yemeğin ardından Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Aydıncık’taki görevini tamamlayan Kaymakam Sinan Başak’a yeni görev yerinde başarılar diledi. 
Başak; “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, bir çok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisini tanıdığım için çok memnunum ve çok özleyeceğimizi söyleyebilirim. Ama dostluğumuz ömür boyu sürecek” dedi.
Daha sonra veda konuşmasını yapmak üzere kürsüye Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak geldi. Başak; “Her başlangıç güzel oluyor; ama bitişi üzücü oluyor. Bir insanın tayini çıktığında yanında arkasında üzülen varsa demek ki, o insan seviliyor ve onları seviyor. Yaşarken insan farkında olmuyor belki; ama bizde buradan ayrıldıktan sonra Aydıncık güzel bir yer olarak içimizde kalacak, keşke biraz daha kalabilseydik diyeceğiz.Belediyemizin de çok ciddi desteğini aldık ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşımızın boş dönmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.Sizleri asla unutmayacağım.Onuruma düzenlediğiniz yemek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Program sonunda ise Sinan Başak’a günün anısına çeşitli hediye ve plaket verildi. 
Başak’a ayrıca Aydıncık Belediye Meclisinin aldığı kararla “Fahri Hemşerilik Beratı” verildi. 
Kaymakam Sinan BAŞAK tüm davetlilere teşekkür ettikten sonra davetlilerle tokalaşarak vedalaştı. 

Editör: TE Bilişim