Yozgat’ta FETÖ Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın yayın organı Zaman Gazetesi tarafından kuponla dağıtılan dini içerikli yayınlar 15 Temmuz’un ihanet akşamından sonra vatandaşlar tarafından evlerden temizlenmeye başladı. 
FETÖ YAYINLARI ÇÖPLERDE 

15 Temmuz’un karanlık akşamında asker kılığındaki FETÖ Terör Örgütü mensuplarının darbe kalkışmasının ardından ülke genelinde yürütülen temizlik harekatı evlerde de devam ediyor. 
Dini istismar ederek devlet ve millet nazarında yer edinmeye çalışan ancak hain yüzünü kanlı eylemleri ile ortaya koyan FETÖ Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın yayınları duyarlı vatandaşlar tarafından evlerden temizleniyor. 
Bir zamanlar gazete kuponları ile evlere kadar giren FETÖ yayınlarının yer aldığı çok sayıda kitap çöplerde bulundu. Oyun oynayan çocukların bulduğu kitaplar emniyet ekipleri tarafından teslim alındı.

DİNİ İÇERİKLİ KİTAPLARA DİKKAT!
Çöpte bulunan dini yayınlar arasında Zaman Gazetesi’nin logosu bulunmasına karşın içeriğinde Kur’an-ı Kerim ilmihalinin de yer aldığı kitapların çöplerde yer alması yürekleri burktu. 
Yetkililer, bu kitapların çöpe atılmak yerine emniyet birimlerine teslim edilmesini istedi. 
Çöpe atılan yayınların üzerinde FETÖ Terör Örgütü’ne ait eski bir gazetenin logosu yer almasına karşın içerisinde Allah kelamı ve dini içeriklerine hürmeten kitapları çöpe atılmak yerine yetkilileri teslim edilmesinin uygun olacağı bildirildi. 

Editör: TE Bilişim