Yozgat'ın yetiştirdiği değerli işadamlarından Hayri Yıldız, Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla birlikte iftar açtı. Sıcak, samimi ve renkli bir ortamın oluştuğu iftar yemeğinde çocuklar okudukları şiirlerle yemeğe manevi zenginlik kazandırdılar. İşadamı Hayri Yıldız'ın önceki akşam kimsesiz çocuklara özel açtığı iftar sofrasına Yozgat Valisi Necati Şentürk de katıldı. Galata Çamlık Otel'de verilen yemekte katılımcılarla çocuklarla tek tek ilgilendi.
    Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'ndaki çocukların varlığı ile daha da anlam kazanan iftar yemeğine Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Ağır Ceza Reisi Yavuz Karaaslan, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, TSO Başkanı Metin Özışık, İşadamı Bilal Şahin, daire müdürleri ve davetliler katıldı.
    Yemekte bir konuşma yapan Vali Necati Şentürk, birçok iftar yemeğine katıldığını fakat çocuklarla renklenen iftar yemeğinde çok büyük bir manevi haz ve mutluluk duyulduğunu söyledi.
    Hayırsever İşadamı Hayri Yıldız'a böyle bir organizeyi sağladığı için teşekkür eden Şentürk, yetiştirme yurdu ve yuvalarda kalan çocukların en iyi şekilde yetişmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.
    İftar yemeği Vali Şentürk'ün çocuklar arasında düzenlediği şiir yarışması ile renklendi. Şiir yarışmasına katılan öğrencilere İşadamı Hayri Yıldız ve Bilal Şahin'in harçlık vererek ödüllendirdi.
    Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, çocuklara bayram kıyafeti hediye edeceğinin sözüne verdi. Renkli başlayıp, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin finali İşadamı Hayri Yıldız'ın Ankara'dan özel olarak getirttiği dondurmaların afiyetle yenmesi ile daha da tatlandı.
Editör: TE Bilişim