Maddi imkansızlıklar yüzünden boğazındaki rahatsızlıktan kurtulamayan küçük Rabia'ya Vali Necati Şentürk sahip çıktı. Şentürk ev ziyaretinde tanıştığı Rabia'yı ameliyat ettirerek, sağlığına kavuşmasını sağladı.

                Vali Necati Şentürk'e annesi ile birlikte teşekkür ziyaretine giden Rabia Kurt, sağlığına kavuşmasını sağladığı için çiçek verdi.

                Vali Necati Şentürk tarafından gerçekleştirilen ev ziyaretleri sırasında Sevda Nur Kurt ve Murat Kurt çiftinin kızları Rabia Kurt'un nefes borusu ile ilgili rahatsızlığı kendisine iletilmişti. Vali Necati Şentürk şahsi gayretleri ile Rabia'nın ameliyatı 18 Nisan Pazartesi günü Ankara Dr. Sami Ulus Hastanesinde yapıldı.

                Ameliyat sonrası iyileşerek ayağa kalkan minik Rabia ile annesi Sevda Nur Kurt Vali Necati Şentürk'ü makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

                Vali Necati Şentürk; “Rabia'yı böyle sağlıklı bir şekilde görmek bizleri çok mutlu etti. Onun minicik ellerinden aldığım bu çiçek benim için dünyanın en güzel hediyesidir. Kendisine ailesiyle birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

                Rabia'nın annesi Sevda Nur Kurt duygularını şu şekilde ifade etti: “Kızımın nefes borusu ile ilgili doğuştan gelen bir rahatsızlığı vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. Maddi imkânsızlıklardan dolayı ameliyatını yaptıramıyorduk. Kızımın rahatsızlığı bizleri çok üzüyordu.

                Valimizin evimizi ziyareti sırasında kendisine bu sorunumuzu ilettik. Rabia ile yakından ilgilenen Valimiz Sayın Necati Şentürk kızımın ameliyatını yaptırdı. Bizlere bu imkânları sağlayarak kızımızın iyileşmesine vesile olan Valimiz Sayın Necati Şentürk'e sonsuz teşekkürler ediyorum.”

Editör: TE Bilişim