Nurdoğdu Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Oğuz İbiş“ Yaklaşık bir hafta önce TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimine dilekçe göndererek hem öğrencilerimizin bilgi ve teknolojiye olan meraklarını arttırmak hem de okulumuz kütüphanesine kaynak eser kazandırmak için kendilerinden kaynak kitap ve dergi talebinde bulunduk. Onlarda sağolsunlar bizi kırmayıp dergileri gönderdiler. Bugün elimize ulaşan dergileri 5.sınıf öğrencilerimize dağıtarak bu dergileri okumalarını tavsiye ettik” dedi.
Öğrencilerin dergileri aldıkları an ki sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu ifade eden İbiş; “Umarım öğrencilerimiz bu dergilerden hedeflediğimiz şekilde faydalanır, modern ve büyük Türkiye’nin varlığını devam ettirmesinde aklı hür, vicdanı hür birer bireyler olarak kendilerini yetiştirip aktif rol alırlar. Bugün öğrencilerimize dağıttığımız Bilim Çocuk dergilerinin bugünün çocuğu fakat yarının büyüğü olacak öğrencilerimize hayatları boyunca faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu. 
Ayrıca duyarlılığından dolayı TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimine teşekkür maili göndererek öğrencilerin fotoğraflarını paylaştıklarını vurgulayan Mustafa Oğuz İbiş önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim