Emniyet Teşkilatının 166. Yıldönümü münasebeti ile “Bir İnci” Etüd Merkezi çalışanları ve öğrencileri ile Adıyaman Çiğ Köfte Sahibi Serkan Sönmez, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

                Türk Polis Teşkilatının 166. Yıldönümü kutlamalarını makamında kabul eden Emniyet Müdürü Bekir Akarsu’yu dün etüt öğrencileri ziyaret etti. Emniyet Müdürü Bekir Akarsu’nun makamında kabul ettiği ziyarete Bir İnci Etüt merkezi sahibi Edip Ersöz, çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

                Akarsu’ya çiçek veren öğrencilerle sohbet eden Akarsu daha sonra onların sorularını cevaplandırdı.Geleceğin büyükleri diye bahsettiği miniklere teşekkür eden Akarsu,” Birçoğu belki bizim şuan olduğumuz makamlarda olacak ve şimdiden yaptıkları bu büyük davranış için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

ADIYAMAN ÇİĞ KÖFTE DE ZİYARET ETTİ

                Yozgat’ı çiğköfte ile tanıştıran ve aranan lezzetlerin başında gelen Adıyaman Çiğköfte Yozgat bayii Serkan Sönmez, Emniyet Teşkilatının 166. yıldönümü sebebi ile Emniyet Müdürü Bekir Akarsu’yu ziyaret etti.

                Ziyarete meşhur Adıyaman Çiğköftesi de getiren Sönmez,” Türk Polis Teşkilatımızın 166. yılını en içten dileklerimiz ile kutluyoruz. Bu vesile ile de sayın müdürümüzü ziyaret etmek istedik” dedi.

                Nazik ziyaretten dolayı memnun kaldığını belirten Akarsu ise,” Gerçekten Yozgat’ta ve Türkiye genelinde aranan lezzet olan bir tadı Yozgat’ta temsil ediyorlar. Bizleri düşünüp ziyaret ettikleri içinde kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

                Konuşmanın ardından çiğköfte ikramından tadan Akarsu,” Gerçek anlamda vazgeçilmez bir yiyecek haline geldi çiğköfte ve Yozgat’ta da bunu görebiliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim