Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Yozgat Emniyet Müdürlüğüne gönderilen 15 adet araç düzenlenen törenle hizmete girdi.
    İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, İl Jandarma Alay Komutanı Engin Ünalan, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri katıldı.
    Törende açılış konuşması yapan Eniyet Müdürü Bekir Akarsu,” Emniyetimizin gelişmesi yolunda bir adım daha atılarak filomuzu daha da büyütme imkanı bulduk.
    Bize bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
    Daha önce il merkezinde 66 araca sahip olan İl Emniyet Müdürlüğü yeni gelen 4 sivil 11 resmi araçla birlikte 81 araca sahip oldu.
    Böylece il genelinde toplam 150 araçlık dev bir filoya sahip olduklarını belirten Vali Necati Şentürk, meslek hayatına girdiği günden itibaren, hiçbir zaman bu teşkilatı kendisinden ayrı görmediğini belirterek, "Emniyet teşkilatımız uzun yıllardan beri organizasyon ve modernizasyon faaliyeti içerisindedir.
    Bu yolda dünyanın en önemli ve tanınmış emniyet teşkilatlarının kullanmış olduğu imkan ve kabiliyetlerine sahip olma yolunda da önemli mesafeler katetti.
    Bu gün Türk Polis teşkilatı dünyada layık olduğu yere, hak ettiği yere yerleşmiş durumda araçlarımızın kazasız belasız hizmete girmesini ve hayırlı hizmetlerde bulunmasını diliyorum” dedi.
    Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilerek araçlar hizmete girdi.   
Editör: TE Bilişim