Yozgat’ın tüm zenginlikleri, 22 - 25 Ocak tarihinde İstanbul’da düzenlenen Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda sergileniyor.
Şehrimizin tarihi, turizm zenginlikleri, sosyal ve kültürel güzelliklerinin beğeniye sunulduğu, yüzlerce fuar organizatörü, seyahat acentelerinin yer aldığı fuara Vali Abdulkadir Yazıcı da katıldı. Fuarda özellikle jeotermal zenginliklerin tanıtımına ağırlık verildi.
Bu yıl ilk kez ORAN Kalkınma Ajansı’nın destekleri ile fuara katılan Yozgat, Kayseri ve Sivas ile tanıtım konusunda ortaklık yapıyor. 
Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi’nin de destek verdiği fuara katılım ilk günden yoğun oldu.  
İstanbul Beyliközü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen tanıtım da Yozgat İl Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu da destek verdiler. Açılışı gerçekleştiren Fuarda Valiler Testi kırdı.
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat’ın tüm yönleri ile tanıtıldığı fuarı önemsediklerini söyledi. 
Fuarda Yozgat standının ilk günden yoğun ilgi görmeye başladığının kaydeden Yazıcı; 
“Fuarlar sadece firmaların ürünlerini tanıttığı değil şehirlerin kültürleri, tarihleri, sosyo-ekonomik yönleri ile tanıtıldıkları platformlardır. Uluslar arası EMİTT Fuarı da bu platformlardan en önemlisi. Yozgat’ın tanıtımı ile titizlikle hazırlanan Yozgat standına tüm Yozgatlıları ve İstanbulluları bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim