Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu’nde eğitim gören öğrencilere başta konu anlatımlı test kitabı ve yaprak test dağıtımı gerçekleştirdi.
İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’da kitap dağıtım etkinliğine katılarak öğrencilere kitap takdiminde bulundu. Öğrencilere girecekleri sınavlarda yardımcı olacak test kitapları dağıtan Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü özellikle son sınıfta okuyan öğrencileri tercih ederek sınav öncesi, öğrencilerin sınav çalışmalarına da katkı sunmuş oldu. 
Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen etkinlikte konuşan İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, amaçlarının Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü aracılığıyla polis ve toplumu bir araya getirmeyi arzu ettiklerini ve bu birim kanalıyla İl Emniyet Müdürlüğü olarak da toplumsal ve sosyal projelerin içinde yer almak istediklerini belirtti.
Emniyet Müdürü Saim Akpınar “Bu çerçevede de eğitime bir katkımız olsun, sınavlara hazırlanan öğrencilerimize bir yararımız dokunsun düşüncesiyle toplum destekli polislerimiz ile birlikte bu okulumuzda öğrencilerimize test kitabı ve yaprak testler dağıttık. Temin ettiğimiz kaynak kitapları okul öğretmenlerimiz öğrencilerimiz için amacına uygun bir şekilde değerlendirecek ve sınava hazırlanan öğrencilere katkı sunmuş olacağız” dedi.Polis abileri ve ablalarından test kitabı alan öğrencilerde gerçekleştirilen etkinlikten dolayı başta İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür etti. Yıl sonun da sınava girecek öğrenciler “Kitaplara çalışmamız durumunda sınavlarımızda bize faydası dokunacaktır. Polis abilerimize ve ablalarımıza teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu. 
Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Yaşar Doğru’da İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’a teşekkür ederek “Böylesine faydalı bir çalışma gerçekleştirdikleri ve bu kapsamda da okulumuz öğrencilerini tercih ettikleri için teşekkür ederim. Okulumuzda gerçekten bu kitaplara ihtiyacı olan öğrencilerimiz vardı. Bu açığı bir nebze olsun kapatmış olduk sağ olun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim