Yeni düzenlemeleriyle öğretim yılı öncesinde hizmete sunulan kolej binasını basın mensuplarına tanıtan Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, kolejin Anaokulu, İlkokul, Ortaokul noktasında vermiş olduğu eğitici, öğretici, disiplinli ve özverili eğitimleriyle çocukların hem bilimsel, hem sosyal hem de kültürel anlamda gelişimine katkı sağladığını söyledi.

Yılmaz, ''Yıl içerisinde yaptığımız 80'in üzerinde başarılı etkinlikle öğrencilerimizi her noktada doyuran, her hafta değerlendirme sınavları yapıp, sonuçlarını velilerimizi arayarak paylaşan özverili öğretmenlerimize, günlük hazırladıkları kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısını sorunsuz bir şekilde öğrencilerimize sunan mutfak ekibimize, her gün öğrencilerimizin sağlığı için okulumuzu temizleyip, çocuklarımızı evlerinde gibi hissettiren personelimize, servis noktasında bir şekilde bize yardımcı olan Doğan-Güneş Turizme teşekkür ederiz'' dedi.

Yılmaz, yeni eğitim öğretim döneminde Çözüm Koleji, Çözüm Anadolu Temel Lisesi, Darüşşifa Sağlık Meslek Lisesi ve Beyaz Kalem Akademi KPSS kursu ile her yıl yıl olduğu gibi bu yılda büyüyerek 100 kişilik dev bir kadroyla gayet hazır bir şekilde girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Yılmaz, ''Geçen yıl 200 öğrenciye eğitim veren kurumumuz bu yıl 400 öğrenciye ulaşmayı hedeflemiştir. Bunun dışında Darüşşifa Sağlık Meslek Lisesi'nde de 275 öğrencimiz eğitim görmektedir. 700 öğrenci kapasiteli kolej binamızda öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm sosyal, kültürel ve sağlık alanlarında da hizmet alanları bulunmaktadır. Yozgat'ın ilk buz pateni pistine sahip olan okulumuzdaki öğrencilerimiz ek ders alma ihtiyacını da ortadan kaldıracak şekilde eğitilmekte, sınavlara hazırlanmaktadır'' diye konuştu.

Yılmaz, Temel Eğitim Lisesi öğrencilerinden teşvik alamayanların 3 bin 250 lira olan teşvik desteğini okul tarafından karşılandığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim