Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız tarafından yapılan toplantıda, personelin çalışmalarında daha nasıl katkı yapılabilir yönünde fikir alış verisinde bulunuldu.
    Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, toplantıda yaptığı konuşmada; “Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görünmez kahramanları olarak sizleri görüyorum. Çünkü Milli Eğitim müdürlüğü olarak yapmış olduğumuz çalışmaların, programların ve icraatların hepsinin içerisinde sizlerin emeğinizin olduğunu çok iyi biliyorum. İçimizde her kademeden arkadaşımız bulunmaktadır. Hizmetlisinden, veri hazırlama elemanlarından, tesis müdürlerinden ve bu faaliyetleri ortaya çıkartan insanlara tanıtan bir grup bulunmaktadır” dedi.
    Bu tür toplantıları daha sık yapıp çalışanlarla bir araya gelmeyi amaçladığını ifade eden Gamsız şöyle devam etti: “Göreve başladığım ilk günlerde toplantı salonumuzda bir toplantımız olmuştu. Kısım kısım, bölüm bölüm arkadaşlarımızla birlikte toplantılar yaptık. Bu toplantıyı 2011-2012 eğitim öğretim yılına girerken yapmak zaruriyeti hasıl oldu. Bu toplantının ikincisini de ikinci dönem tekrar yaparak arada bulunan zamanla kendimizi mukayese ederek birey olarak bizdeki farklılığı ortaya koyup kendi kendimizi tartışacağız. Sizlerle konuları paylaşarak görüş alış verişinde bulunarak sizlerin de önerilerini alıp uygulamaya sokmak açısından çok önemsediğim konular olmasını bekliyorum. Elbette hepinizin çalışma alanı çok farklı durumdadır. Sizlerle bugün daire içinde olanları dertleşeceğiz. 4 senedir birlikte aynı çatı altında çalışıyoruz. Aynı şeylere sevindik ve üzüldük. Kırmadan dökmeden bugüne kadar getirmeyi becerdik. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok güzel başarılara imza atıldı. Projeler gerçekleştirdi. Bir defa Milli Eğitim Müdürlüğünün saygınlığını artırdık. İnsanlar içerisindeki Milli Eğitim Müdürlüğü hakkındaki düşüncelerini değiştirdik. Eğer Milli eğtiim Müdürlüğü yapıyorsa doğrusunu yapar, yanlış yapmazlar deme noktasına getirerek kendimize özgüvenimiz geldi” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim