Yozgat Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan ve bazı yönetim kurulu üyeleri ilde görev yapan gazetecilerle Grand Ser Otelde bir araya geldi. Sendika Temsilci Kayaaslan, yaptığı açıklamada, sendika olarak eğitimcilerin sorun ve talepleri ile dün olduğu gibi bundan sonrada yakından ilgileneceklerini belirtti.
4 aylık süre içerisinde ülke genelinde 27 bin, Yozgat'ta ise 360 üye ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kayaaslan, sendikalarına olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve çalışma şevkini en üst düzeye çıkardığını ifade etti.
Kayaaslan, şunları söyledi: "Büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekun katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine milli ruh ve millî düşüncenin; egonun yerine diğergamlık (başkalarına hizmet) ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin sosyal bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için; birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak belirlediği amaç doğrultusunda Aralık 2013 de çalışmalarına başlamıştır. Bu doğrultuda 4 ay gibi kısa bir sürede ülke genelinde 27 bin, Yozgat'ta ise 360 üye ile belirlediği amacın toplumda bir karşılığı olduğunu görerek azim ve çalışma şevkini en üst düzeye çıkarmıştır." dedi.
Kayaaslan, ilde eğitim çalışanlarının, Aktif Sen üyesi olup olmadığına bakmaksızın problemlerini ve dertlerini kendi sorun ve sıkıntıları gibi algılayıp hizmet sunacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim