1 Kasım seçimlerinin Yozgat’ta ki iddialı partisi MHP,  1 Kasım seçimlerindeki iddiasını ortaya koymak adına çalışmalarını sıklaştırdı. MHP, geçtiğimiz hafta başından bu yana Sorgun, Yerköy ve Boğazlıyan’da seçim iletişim merkezlerinin açılışını gerçekleştirerek, bu ilçelere çıkarma yaptı.

Başta Sadir Durmaz ve tüm vekil adaylarının yoğun ilgi gördüğü MHP’liler burada seçmene koalisyon sürecinde yaşananları ve MHP’nin ülkenin ve milletin bütünlüğü adına ortaya koyduğu şartları yalın bir şekilde seçmene aktardı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat’ta MHP’ye olan teveccühün 7 Haziran’da olduğu gibi daha fazla arttığını ve seçmenin koalisyon görüşmeleri sürecinde, MHP’nin millet ve devlet menfaatine ortaya koyduğu ilkeleri doğru bularak destek sunduğunu söyledi.

MHP’li Durmaz, “AKP’nin 13 yıllık iktidarını Türkiye’yi bıraktığı beka sorunu olarak özetleyebilirim. MHP’nin yıllardır birinci gündem maddesi hep terör oldu. Herkes siz başka bir şey bilmiyor musunuz diyerek eleştiriyordu ama şuan herkes MHP’nin çizgisine ve düşüncesine geldi. MHP yıllarca gerçek gündemler üzerine siyaset yaparken AKP pembe tablolar çizdi. Şuan Türkiye’nin en önemli süreci terör, çözüm ve bölünme konularıdır. Bunu da MHP iktidarı çözebilir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim