Yozgat Yurt-Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü kutlanan "Çocuk Günü"nün tüm dünyada yaşayan çocuklara kutlu olması temennisinde bulundu.
    Yurt-Ay Derneği Başkanı Çeliksoy, Dünya Çocuklar Günü'ne özel yaptığı yazılı açıklamada; “Yarının büyükleri, geleceğin yöneticisi ve güvencesi olan çocuklar için, her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü olarak tespit edilen "Dünya Çocuk Günü"nde hep birlikte elele vererek, çocuklarımız için yaşanılması zevkli, güvenli ve onların beklentilerine uygun bir yaşam ve gelecek imkânı sağlamalıyız” dedi.
    “Gelecek çocuklarındır. Çocuklar ne kadar iyi eğitilir, ne kadar sağlıklı kılınırlarsa, toplumumuz gelecekte o kadar güçlü olur” diye devam eden açıklamasında Çeliksoy, şunları kaydetti: “Onun için çocuklarımızın eğitimine ve sağlıklı olmalarına önem veriyoruz.
    Dünya Çocuk Gününde kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızın çocuk hakları konusunda duyarlılığını arttırması, çocuklarımızın geleceğini iyi yönde şekillendirecektir.
    Çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu düşüncelerle  tüm dünya çocuklarını sevgiyle kucaklıyor,  her şeyin gönüllerince olduğu, mutluluk içinde yaşadıkları bir dünya temenni ediyorum.”
Editör: TE Bilişim