Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Gençlik Merkezi liderleri olarak Divanlı Köyü Refika ve Mustafa Kıymazaslan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettiklerini söyledi. 
“Amacımız Dünya Çocuk Günü'nde az da olsa miniklerimizin kalbini kazanmaktı” diyen Sapmaz, etkinlikle ilgi şu bilgileri verdi: “Hafta sebebiyle miniklerimize Genç Dönüşüm sonrası topladığımız kırtasiye setleri ile Gençlik merkezinde Kitap Toplama Kampanyasında topladığımız kitapların bir kısmını hediye ettik.
17 Ekim tarihinde de Çandır dan gelen Anadolu  Lisesi ,ortaokul ve lise müdürlerimizin Gençlik Merkezimizi ziyaretlerinde de Çandır’daki öğrencilerimize hediye edilmek üzere kırtasiye setleri ve 100 adet kitap hediye ettik. Böylece Genç dönüşüm kapsamında topladığımız kırtasiye setleri ve kitapları asıl sahipleri olan çocuklarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Kitaplarımız unutulmuş tozlu raflardan kurtulmuş genç dimalara ışık olmuş oluyor.”
Sapmaz, merkez bünyesinde 5,6,7,8.sınıf öğrencilerine yönelik  İngilizce, Matematik gitar, bağlama, ney, keman eğitimine destek kursları iye üniversite gençliğine yönelik İngilizce ve Matematik kursları düzenlediklerini söyledi. 
Sapmaz, hafta sonu açılacak bilgisayar, satranç kursları ile Güçlü Yarınlar için Gençliğin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Editör: TE Bilişim