Cumhuriyet Alanı’nda süren demokrasi nöbetlerinin önceki akşamki konukları farklı oldu. Her akşam vatandaşların toplandığı Cumhuriyet Alanı’na düğün merasimlerini tamamlayan  Mehmet-Fatma Alataş çifti de gelinlik ve damatlıklar içerisinde katılarak demokrasi nöbetlerine destek verdi.
Pazar günü gerçekleşen demokrasi nöbetinin konukları renkli oldu. Düğün merasimlerini tamamlayan Mehmet-Fatma Alataş çifti yeni yuvalarına girmeden Cumhuriyet Alanı’na uğradı. Damatlık ve gelinlik içerisinde sahneye çıkan çiftler şarkıya eşlik ederek alanda toplanan kalabalığa el salladı.
 Alandaki kalabalıkta genç çiftlere el sallayarak mutluluklarına ortak oldu. Daha sonra sahneden inen gençler evlerinin yolunu tuttu. Damat Mehmet Alataş, Yozgat’ta kuaför olduğunu ve mutlu gününün ardından Cumhuriyet Alanı’nda devlet ve vatan için nöbet tutan Yozgatlılara selam vermek ve destekte bulunmak amacıyla sahneye çıkıp, Yozgatlıları selamladıklarını belirtti. Yozgatlı vatandaşlarda genç çiftlere mutluluk dileyerek, dualarla yolcu ettiler.
Haber: Mustafa TEKER

Editör: TE Bilişim